Textil Indretning For Erhverv

Således gør vi !
Textil indretning for erhverv kan give dig og din virksomhed en professionel vejledning i både gardiner, indvendig/udvendig solafskærmning/screens, insektnet og alle former for motoriserede produkter.

Som på det private marked er det nemt og bekvemt at få denne vejledning. Ring og aftal tid. Vi samarbejder med danske leverandører, der giver dig en sikkerhed for at alle produkter kan tåle de danske vejr- og klimaforhold.

Udgangspunktet for vores textil indretningsløsninger er altid at have behovet og mennesker i fokus. Hos Textil Indretning arbejder vi kontinuerligt hen imod, at vi i fælleskab med jer som kunden opnår en kontorindretning der skal til i forhold til gardiner både indvendigt og udvendigt.

Textil indretning med Ude og Indvendig solafskærmning i høj kvalitet og udførelse!

Der findes mange forskellige typer gardiner, så som plisségardiner, stofgardiner, lamelgardiner og twist/rullegardiner.

Textil Indretning For Erhverv

Johan Mærsk har klimagardin-certifikat, hvilket kan give dig en ekstra mulighed for at få vejledning i co2-besparende produkter. Dette er yderst interessant for større virksomheder, skoler og institutioner.

Vi hjælper med at opfylde alle dine ønsker inden for gardiner, persienner og
solafskærmninger – kontakt os og få hjælp og rådgivning, uanset om du overvejer lette og luftige stoffer til stuen, blomster eller striber til soveværelset eller pang-farver til kontoret. Textil & Indretning nyder udfordringen i at finde lige præcis den løsning, der passer dig og lokalet bedst. Ring efter Textil & Indretning på 24 24 85 86. Vi kommer som aftalt og taler med jer om behov og muligheder. Finder I løsningen interessant udregner vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Se mere om hvad vi kan tilbyde her!