Trådgardiner i København

Vi forhandler trådgardiner / snorgardiner fra Ado. Ado har vundet mange priser for sine trådgardiner – både pga. kvalitet og design.

Af priser kan nævnes:

  • Australian Trend Award i 2004
  • The Design af 2006 Award fra tidsskriftet Dekoration

Trådgardiner er en moderne klassiker…..Retro fra 70´erne, men alligevel er de nye muligheder og de skønne farvemuligheder med til at gøre dem meget moderne.

Trådgardiner bruges ofte som rumadskillelse, som lette solgardiner, panelgardiner eller som dekorativ solafskærmning. Vi producerer dem efter mål, både med rynkebånd, løbegang og velcrobånd i toppen.

Se mulighederne i vores showroom
Der findes 14 ensfarvede muligheder, der kan sammensættes, så du får et miks i det enkelte produkt. De mange muligheder skal opleves, før du træffer en beslutning, og det kan du heldigvis i vores showroom i Hvidovre. Vi har åben på hverdage fra 10:00 – 17:30 og lørdage fra 9:00 – 14:00.

Få inspiration til Trådgardiner ved at klikke på billederne herunder.

trådgardiner i københavn og hvidovre - til hverdag og festtrådgardiner i københavn og hvidovre til privat og erhverv

Tilbud og kontakt!
Er du i tvivl om hvilke gardiner, der passer bedst til dig eller dit kontor, er du velkommen til at ringe til Johan på 24 24 85 86. Han er indehaver af Textil og Indretning, og har mere end 26 års erfaring med alle former for gardiner og solafskærmning. De mange års arbejde med tekstil, solafskærmning og møbler giver dig en sikkerhed for en professionel og inspirerende vejledning. Johan starter gerne gardinbussen – han kører i hele københavn, og vil også komme forbi jer, for at måle op. Efterfølgende sender han selvfølgelig et gratis og uforpligtende tilbud. Vil du hellere skrive til os, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.