Gardinbus København & Hvidovre

Få rådgivning og flotte gardiner fremvist hos jer med vores gardinbus i København & Hvidovre.

Få gratis besøg af gardinbussen

 

Gardinbus i København, der kommer direkte til jer

Overvejer I nye gardiner på kontoret eller i jeres hjem? Så er der en række ting, der skal tages højde for. Det er vanskeligt at afgøre hvilken type, størrelse og farve, der passer bedst med det øvrige interiør, medmindre man har mulighed for at sammenligne. Med vores rullende gardinbus i København, Hvidovre og på resten af Sjælland kan du se udvalget i eget hjem.

 

Gardinrådgivning fra eksperter

Vores gardinbus i København, Hvidovre og på resten af Sjælland kører gerne en tur forbi jeres virksomhed eller dit hjem. Vores anbefaling vil altid tage udgangspunkt i, hvilket behov gardinerne skal understøtte. Textil & Indretning give gerne professionel vejledning i valg af gardiner på jeres adresse med basis i vores mange års erfaring samt hensyn til jeres individuelle ønsker, og vi ønsker at gøre processen så enkel for jer som muligt. Vores gardinbus har altid en ekspert med over 20 års erfaring bag rattet, som står klar til at give jer skræddersyet professionel rådgivning om alle typer af gardiner.

 

Find den bedste gardinløsning med vores Gardinbus i København!

I kontakter os, og sammen aftaler vi, hvornår det passer jer bedst, at gardinbussen kommer forbi. Ud fra vores samtale vil vi fylde gardinbussen med de vareprøver, vi vurderer er mest relevante for jeres behov. På den måde vil I få mulighed for at træffe en beslutning om køb på det bedst mulige grundlag. På besøget vil vi rådgive jer om de forskellige muligheder, som bedst imødekommer jeres behov. I vil desuden have mulighed for at se et bredt udvalg af de løsninger, vi kan anbefale til jer – og vel at mærke se hvordan produktet tager sig ud på jeres kontor, eller i jeres hjem.

Ønsker I efterfølgende et tilbud på et af vores produkter, så er det naturligvis både gratis og uforpligtende.

 

Ring til gardinbussen på 2424 8586 og aftal en tid…

…og gardinbussen vil køre mod jeres lokation præcis når det passer jer.gardinbus

Vil I hellere skrive til os, er I velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.