Gardinbus i København & Hvidovre

Overvejer I nye gardiner på kontoret eller i jeres hjem? Så er der en række ting, der skal tages højde for. Det er vanskeligt at afgøre hvilken type, størrelse og farve, der passer bedst med det øvrige interiør, medmindre man har mulighed for at sammenligne. Med vores rullende gardinbus i København, Hvidovre og på resten af Sjælland kan du se udvalget i eget hjem.

 

Få gardinrådgivning og gardinvejledning fra os!

Vores gardinbus i København, Hvidovre og på resten af Sjælland, kører gerne en tur forbi jeres virksomhed eller dit hjem. Vores anbefaling vil altid tage udgangspunkt i, hvilket behov gardinerne skal understøtte. Textil & Indretning kan give jer en professionel vejledning i valg af gardiner på jeres adresse, og vi ønsker at gøre processen så enkel som muligt.

 

Find den bedste gardinløsning med vores Gardinbus i København!

I kontakter os, og sammen aftaler vi, hvornår det passer jer bedst, at gardinbussen kommer forbi. Ud fra vores samtale vil vi fylde gardinbussen med de vareprøver, vi vurderer er mest relevante for jeres behov. På den måde vil I få mulighed for at træffe en beslutning om køb på det bedst mulige grundlag. På besøget vil vi rådgive jer om de forskellige muligheder, som bedst imødekommer jeres behov. I vil desuden have mulighed for at se et bredt udvalg af de løsninger, vi kan anbefale til jer – og vel at mærke se hvordan produktet tager sig ud på jeres kontor, eller i jeres hjem.
Ønsker I efterfølgende et tilbud på et af vores produkter, så er det naturligvis både gratis og uforpligtende.

 

Ring til gardinbussen på 24 24 85 86 og aftal en tid

gardinbusVil du hellere skrive til os, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.