Lamelgardiner København

Lamelgardiner er det ideelle valg til gulv, loft vinduer eller rum. Ideelle lamelgardiner i København for dig der ønsker mere åben indretning. Besøg os i butikken eller…

Få gratis besøg af gardinbussen

Skandinaviske lamelgardiner med forbindelse til solen

Lamelgardiner er det ideelle valg til gulv, loft vinduer eller rum. I bund og grund er det godt til de steder, hvor man ønsker at bibeholde et stort lysindfald. Derudover kan gardinerne også skabe et skandinavisk udtryk med vertikale linier. Vi har solgt lamelgardiner i København og Hvidovre i mere end 10 år. Dermed har vi i løbet af årene fundet de producenter, der leverer god kvalitet, og vi tilbyder et sortiment af de fineste lamelgardiner i flot design. Vi har en række forskellige leverandører, og kan således opfylde kundernes ønsker og rådgive om lamelgardiner til netop Deres indretning. Dette er uanset hvilke ønsker De har til deres gardiner, som fås i et væld af farver og strukturer.

Utallige kombinationer af lamelgardiner i København, der er tilpasset dine behov

Lamelgardinerne fås med flere betjeningsmuligheder! Snor/kædetræk, snor/drejestang, rent kædetræk, betjeningsstang og så naturligvis med motor, som evt. kan styres med fjernbetjening og smartphone. Skinnen fås i hvid, aluminiumsgrå og sort, og med lamelgardinernes mange farver og strukturer kan vi altid finde det helt rigtige match til rummet, uanset om det er hjemme i privaten, eller om det er på kontoret.

Vi tilbyder at bringe vores gardinbus ud hos jer til fremvisning og rådgivning på lokationen, og vi modtager dig også gerne i vores butik, hvis du ønsker rådgivning til lamelgardiner i København og Hvidovre.

Vi tilstræber altid at finde den løsning, der passer bedst til vores kunder, hvorfor vi tilbyder flere forskellige bredder – 63, 89 og 127 mm.

Besøg vores showroom i Hvidovre nær København!

Med alle de forskellige kombinationsmuligheder af modeller, farver og betjeningsmuligheder, vil vi anbefale dig at komme ind og se vores showroom i Hvidovre nær København. Vi holder åben for besøg på hverdage kl. 10:00 – 17:30 og lørdage kl. 9:00 – 14:00. Gardin konsulenten vil være at træffe hver tirsdag og torsdag fra klokken 13.00 til 17.00, hvor han står klar til at rådgive jer om alle typer lamelgardiner.

 

Kontakt os og få et tilbud på lamelgardiner i København!

Er du i tvivl, om lamelgardiner er den helt rigtige løsning for dig, så ring til din professionelle fagmand på 24 24 85 86, så vi kan tage en snak om jeres behov. Vi starter gerne vores gardinbus. Vi tilbyder at måle op på hele Sjælland. Efterfølgende sender vi selvfølgelig et gratis og uforpligtende tilbud. Vil du hellere skrive til os, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Få gratis besøg af gardinbussen