Lamelgardiner i København og Hvidovre

Lamelgardiner er det ideelle valg til gulv til loft vinduer eller rum, hvor man ønsker at bibeholde et stort lysindfald samt skabe et enkelt udtryk med vertikale linier. Vi har solgt lamelgardiner i København og Hvidovre i mere end 10 år, og har i løbet af årene fundet de producenter, der leverer god kvalitet. Vi har en række forskellige leverandører, og kan således opfylde kundernes ønske uanset hvilke ønsker de har til deres gardiner, som fås i et væld af farver og strukturer.

Utallige kombinationer af lamelgardiner tilpasset dine behov

Lamelgardinerne fås med flere betjeningsmuligheder – snor/kædetræk, snor/drejestang, rent kædetræk, betjeningsstang og så naturligvis med motor, som evt. kan styres med fjernbetjening og smartphone. Skinnen fås i hvid, aluminiumsgrå og sort, og med lamelgardinernes mange farver og strukturer kan vi altid finde det helt rigtige match til rummet, uanset om det er hjemme i privaten, eller om det er på kontoret.

Vi tilstræber altid at finde den løsning, der passer bedst til vores kunder, hvorfor vi tilbyder flere forskellige bredder – 63, 89 og 127 mm.

Besøg vores showroom i Hvidovre nær København!

Med alle de forskellige kombinationsmuligheder af modeller, farver og betjeningsmuligheder, vil vi anbefale dig at komme ind og se vores showroom i Hvidovre nær København. Vi holder åben for besøg på hverdage kl. 10:00 – 17:30 og lørdage kl. 9:00 – 14:00. Gardin konsulenten vil være at træffe hver tirsdag og torsdag fra klokken 13.00 til 17.00, hvor han står klar til at rådgive jer om alle typer lamelgardiner.

Tilbud og kontakt!

Er du i tvivl, om lamelgardiner er den helt rigtige løsning for dig, så ring til din professionelle fagmand på 24 24 85 86, så vi kan tage en snak om jeres behov. Vi starter gerne vores gardinbus. Vi tilbyder at måle op på hele Sjælland. Efterfølgende sender vi selvfølgelig et gratis og uforpligtende tilbud. Vil du hellere skrive til os, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

gardinbusBestil et besøg fra gardinbussen