Rullegardiner i København

En klassiker, som aldrig går af mode! Rullegardiner kan være meget diskrete i dine vinduer eller de kan understrege din stil i indretningen, ved at lade dem være en kontrast i vinduerne. Er du til lige kant, tungekant, stålrør, kvast eller andet, så findes der en løsning som du kan lide.

Stofvarianter

  • Transparente: Her får du masser af lys ind og kan stadig se ud.
  • Semi-transparente: Her kommer der fortsat lys ind og du kan skimte ud.
  • Tæt: Her har du 100 % privatliv og et godt valg til at undgå genskin i tv- og computerskæm.
  • Mørklæggende: Her trænger der ingen lys gennem vævet, og i en kombination med sidelister kan rummet mørklægges totalt.
    En del af de væv, som vi har i vores kollektion har fået en særlig behandling, som vores leverandører kalder Dust Block. Det gør, at vævet frastøder støv, vand og oliebaserede væsker.

Produktvarianter

  • Frithængende: Mest almindelige opsætning, hvor rullegardinet, passer perfekt i lysningen og er opsat i enten topkarm eller på væggen.
  • Udspændt: Holdes på plads med wire, så det sidder fast på rammen når vindue eller dør åbnes. Genialt til vinduer med vippefunktion.
  • Kassette: Rullegardinet er skjult i en kassette. Giver et meget eksklusivt udtryk, der samtidig er enkelt. Kan kombineres med sidelister og mørklægningsvæv og dermed kan du opnå en hel optimal mørklægning.

Rullegardiner i København – For enhver smag

Vil du gerne have et moderne rullegardin, som fortsat har rullegardinets stilrene linjer, der giver det fantastiske lysindfald, men samtidig også muligheden for regulering heraf – som persienner normalt er kendt for? Så bør du kigge nærmere på det dobbelte rullegardin som Luxaflex® kalder Twist™ eller Facette® .

Twist™ og Facette® har begge dobbelt væv. To lag stribet væv som forskydes i forhold til hinanden og alt efter om striberne fra de to lag parkeres forskudt, ens eller en mellemting så kan du få præcis det lysindfald, som du ønsker. Twist™ fås med enten kædetræk, drejestang eller motor, og kan styres med fjernbetjening og smartphone.

Vi har mere end 400 forskellige vævstyper i vores kollektion.

Ring 24 24 85 86 og få et godt tilbud på rullegardiner på hele Sjælland eller udfyld vores kontaktformular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.