Rullegardiner i København

En klassiker, som aldrig går af mode! Rullegardiner kan være meget diskrete i dine vinduer eller de kan understrege din stil i indretningen, ved at lade dem være en kontrast i vinduerne. Er du til lige kant, tungekant, stålrør, kvast eller andet, så findes der en løsning som du kan lide.

 

Rullegardiner for enhver smag

Vil du gerne have et moderne rullegardin, som fortsat har rullegardinets stilrene linjer, der giver det fantastiske lysindfald, men samtidig også muligheden for regulering heraf – som persienner normalt er kendt for? Så bør du kigge nærmere på det dobbelte rullegardin som Luxaflex® kalder Twist™ eller Facette® .

Twist™ og Facette® har begge dobbelt væv. To lag stribet væv som forskydes i forhold til hinanden og alt efter om striberne fra de to lag parkeres forskudt, ens eller en mellemting så kan du få præcis det lysindfald, som du ønsker. Twist™ fås med enten kædetræk, drejestang eller motor, og kan styres med fjernbetjening og smartphone.

Vi har mere end 400 forskellige vævstyper i vores kollektion.

Ring 24 24 85 86 og få et godt tilbud på rullegardiner på hele Sjælland eller udfyld vores kontaktformular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

Stofvarianter

  • Transparente: Her får du masser af lys ind og kan stadig se ud.
  • Semi-transparente: Her kommer der fortsat lys ind og du kan skimte ud.
  • Tæt: Her har du 100 % privatliv og et godt valg til at undgå genskin i tv- og computerskæm.
  • Mørklæggende: Her trænger der ingen lys gennem vævet, og i en kombination med sidelister kan rummet mørklægges totalt.
    En del af de væv, som vi har i vores kollektion har fået en særlig behandling, som vores leverandører kalder Dust Block. Det gør, at vævet frastøder støv, vand og oliebaserede væsker.

Produktvarianter

  • Frithængende: Mest almindelige opsætning, hvor rullegardinet, passer perfekt i lysningen og er opsat i enten topkarm eller på væggen.
  • Udspændt: Holdes på plads med wire, så det sidder fast på rammen når vindue eller dør åbnes. Genialt til vinduer med vippefunktion.
  • Kassette: Rullegardinet er skjult i en kassette. Giver et meget eksklusivt udtryk, der samtidig er enkelt. Kan kombineres med sidelister og mørklægningsvæv og dermed kan du opnå en hel optimal mørklægning.