Hejsegardiner

Tekstil & Indretning tilbyder de fineste hejsegardiner til dit hjem og kontor. Vi tilbyder et bredt sortiment af gardiner til dit hjem, herunder hejsegardiner, liftgardiner og foldegardiner.

Få gratis besøg af gardinbussen

 

Populære hejsegardiner til din indretning

Hejsegardiner er stadig det mest populære på markedet. Liftgardiner er meget dekorative og syes i helt almindeligt gardinstof. Det er også muligt at sy liftgardinerne, så de kan bruges som mørklægning. Så hvis du mangler hejsegardiner i København, Hvidovre eller omegnen deraf; så står vi klar som eksperter til at hjælpe dig!

Liftgardiner passer til alle typer hjem og kan underbygge stilen i både minimalistiske stilrene hjem og i hjem med mere rustik eller romantisk stil. Liftgardiner er meget dekorative og enkelte alene, men kan også kombineres med et almindeligt gardin (fortræksgardin). Liftgardinerne produceres i dag helt op til 250 cm i bredden og 300 cm i højden.

Din ekspert i hejsegardiner, liftgardiner og foldegardiner

Vi tilbyder med betjeningen af liftgardinerne kan ske med et sidetræk, som kan laves med glat snor eller som kæde. Liftgardinet kan naturligvis også leveres med motor samt med trådløs fjernbetjening.

Kontakt os for de nyeste hejsegardiner samt vedligeholdelse

Liftgardiner kan afmonteres lift systemet og vaskes i almindelig vaskemaskine. Textil & Indretning kan naturligvis være behjælpelig med denne vaskeservice, når produktet er købt hos os. Vi kan både afhente, vaske og genmontere. Priser fra 298 kr,-

Mangler du hejsegardiner i København, Hvidovre eller omegnen? Så husk at kontakte os! Vi kan vejlede dig i valg af type gardin – kontakt gardinbussen – det er gratis! Klik her