Luxaflex

Luxaflex er blandt de førende producenter af gardinløsninger til både privat og erhverv! Derfor er mulighederne for at få netop dine ønsker og behov opfyldt er altid muligt! Med de skønne produkter fra Luxaflex, da de har mere end 100 års erfaring, med produktion af gardinløsninger.

Udfyld formularen og du er godt på vej til en flot bolig – klik her

faabesoeg1-300×100

Luxaflex gardinløsninger kan fås så de er tilpasset dine vinduer ned til mindste detalje! Om du mangler farver i dit hjem og vil bruge dine gardiner som farve elementer, så kan de kombineres i lige de farver du ønsker dig. Gardinerne er tilpasset i bredde og længde mv., så de passer til dit hjem. Vi har et stort udvalg af forskellige gardinløsninger, eksempelvis kan nævnes Twist rullegardiner, Liftgardiner, Panelgardiner og mange flere.

 

Luxaflex produkter – En gardinløsning til dit hjem!

Hvis du ønsker en ny gardinløsning til dit hjem, så kontakt os! Du finder hos os et stort og bredt udvalg af Luxaflex produkter samtidig med du får en unik service hos din gardinmand. Om end du blot mangler inspiration og ideer til at forny hjemmet eller du rent faktisk har besluttet dig for at du skal have en ny gardinløsning, så står Textil & Indretning klar til at hjælpe dig med professionel vejledning både til opmåling, farve og model valg mv.

Mulighederne er mange og forskellige. For mere information omkring hvilke markise– og gardinløsninger Textil & Indretning kan tilbyde dig, så kontakt Johan på mail eller giv ham et kald på tlf. 24 24 85 86 og aftal en tid.