Plisségardiner i København

Et plisségardin er et gardin med skarpe folder som giver rummet et blødt, men samtidig levende udtryk. Plisségardinerne findes i et utal af farver og kvaliteter! Dette gør at du kan matche hele din indretning eller lave kontraster. En flot løsning til det moderne hjem, kontorvinduer, institutioner mv. Produceres i flere kvaliteter lige fra den helt varme- og solafskærmende type, der gør det muligt at sidde og arbejde ved PC´en – til den næsten gennemsigtige type, der gør det muligt at se ud trods en afskærmning. Plisségardinet findes naturligvis også som mørklægning.

Plisségardinet er det produkt i vores sortiment, hvor man har flest anvendelses muligheder. Eksempelvis kan du med en af typerne skærme af nede fra og op – og oppefra og ned (top down – bottom up), På en glasdør kan der således skærmes kun på midten, så du har frit udsyn både forneden og foroven – men du har fortsat muligheden for at lave afskærmning på hele døren – Se plissémodellerne ved at klikke på et af nedenstående billeder.

Få et skandinavisk touch med plisségardiner!

Plisségardinet fungerer også til loft- og vippevinduer. Hertil findes et plisségardin med wire-funktion. Plisségardinerne kan selvfølgelig også leveres med motor og trådløs fjernbetjening samt styres med smartphone

gardinbus | plisségardiner københavn

Kontakt gardinbussen her og hør om dine muligheder – vi kommer gratis hjem til dig og måler op til dine nye plisségardiner.