Panelgardiner i København

På grund af de mange anvendelsesmuligheder er panelgardiner et populært valg for både private og virksomheder. De er meget populære i store vinduer, mens andre også vælger at bruge dem som rumdeler! Hvor man rigtigt kan vise stoffets fulde mønster. Stoffet syes i lange baner, der sættes på skinner med 2-5 spor. Gardinerne glider i disse spor og kan sættes samlet eller fordeles, så de dækker hele vinduet.

Vi forhandler panelgardiner  i København til både private og erhvervskunder!

Panelgardiner kan laves i rullegardinsvæv eller i almindeligt gardin stof., så mulighederne er mange. Vores personale står klar i showroomet, og kan rådgive jer ud fra en konkret snak om jeres ønsker og behov for funktionalitet. Har du spørgsmål vedrørende vores panelgardiner eller andre løsninger, kan du ringe til os på 24 24 85 86. Har du mere lyst til at skrive til os, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi starter gerne gardinbussen, som kører rundt på hele Sjælland.

Den kan komme forbi dig med en ekspert, som kan hjælpe dig med at finde de helt rette panelgardiner til dit behov. Vi sender efterfølgende et gratis og uforpligtende tilbud til dig.