Markiser i København

Terrassemarkiser, faldarms markiser, kassettemarkiser, sol- og vindstyret – med fjernbetjening eller svingarm – stribet – ensfarvet? Markiser er en meget effektiv form for solafskærmning, der giver behagelig skygge, når solen bliver for stærk – og på terrassen skærmer den fortræffeligt for den faldende dug og holder på varmen hen under aftenen, hvor det ellers kan føles køligt. Vi tilbyder markiser i København, med et flot og klassisk design.

Stilfuldt og diskret passer de ind i husets stil og omgivelserne. Ring og få tilbud på markiser i København. Tlf: +45 24 24 85 86

 

Markiser til alt slags vejr i alle former

Vores markiser er danskproduceret og det giver dig en sikkerhed for at den er tilpasset de danske vejrforhold. Arme og bommen er fremstillet i aluminium med ekstra styrke. Alle bevægelige dele består af vedligeholdelsesfrie, stærke og selvsmørrende bronzelejer.

Dugene fremstilles i lysægte og vejrbestandigt akrylstof, der er TEXgard behandlet for at opnå effektive smudsafvisende egenskaber.

Der er mere end 100 dessiner at vælge i mellem. Markiserne fremstilles efter mål, så du får maximalt udbytte. Der er mulighed for at vælge mellem en del ekstra funktionaliteter så som motor, sol- og vindstyring, lys eller varme i forbommen mv. En markise er med til at forlænge de skønne sommeraftener. Ring og få tilbud på markiser i København. Tlf: +45 24 24 85 86

 

Der er sammenhæng mellem pris og kvalitet, ved markiser

Der er rigtig mange muligheder, men du bør forvente at pris og kvalitet – og dermed levetiden – er tæt forbundet.

Køber du en markise i god kvalitet, vil dine muligheder for senere at foretage tilvalg eller købe reservedele være forbedret.

Der er mange ting man bør være opmærksom på før et køb, og derfor anbefaler vi både private og virksomheder at komme forbi vores showroom i Hvidovre, hvor vi giver en professionel vejledning, og I kan se de forskellige muligheder, vi tilbyder.

Ring hvis du ønsker et godt tilbud på markiser i København

Har du spørgsmål vedrørende vores markiser eller andre former for solafskærmning, er du velkommen til at ringe til os på 24 24 85 86.

Vi starter gerne gardinbussen, og kører ud og måler op i Hvidovre og København.

Efterfølgende sender vi selvfølgelig et gratis og uforpligtende tilbud.

Vil du hellere skrive til os, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

markiser i København | markiser | markiser København