KLIMAGARDINER ® København

THERMO PLISSÉ & KLIMA SCREEN er de 2 nye typer af klimagardiner i Stila’s produktpalet som med deres unikke egenskaber tegner det nye koncept. Ligesom alle vores andre produkter er de rent arkitektonisk med til at forskønne bygningen, men disse 2 nye typer af gardiner har en særdeles gavnlig effekt på indeklimaet og på energiforbruget som dermed giver en besparelse på CO2 forbruget. Så står du og mangler klimagardiner i København, Hvidovre eller omegnen? Så skal du kontakte os i dag!

 

Få et godt indeklima med klimagardiner!

Ifølge Miljøstyrelsen er det største problem som danskerne oplever med indeklimaet for høj temperatur. På top 10 med indeklimaproblemer kommer også dårlige lysforhold og dårlig luftkvalitet som har de konsekvenser at det giver træthed, manglende koncentrationsevne, hovedpine og generel utilfredshed.

Om sommeren vil vi gerne have det svalt indenfor, og stadig gerne kigge ud. Det er specielt solens lysstråler vi bliver generet af, og gerne vil kontrollere. Men også varmen vil vi gerne have styr på. Den billigste og mest effektive måde er solafskærmning, der kraftigt reducerer strålevarmen, således at det er svalt indendørs. Alle tre typer af KLIMAGARDINER® fra Stila er rigtig gode, men lysreguleringsmæssigt er KLIMA SCREEN i særklasse.

Husk at få bestilt dine klimagardiner i København, kontakt os i dag!

 

Klimagardiner hjælper på CO2 BESPARELSE i København

40 % af Danmarks samlede energiforbrug, går til opvarmning af bygninger. Samtidig ved vi, at vi bruger ca. 3 gange så meget energi på at køle en bygning ned som det koster at varme den op. KLIMAGARDINER® vil om vinteren være med til at holde på varmen i bygningen da det virker isolerende og med sin tekniske komposition og sin stillestående luft, dannes der termoeffekt.

Målinger viser også at der er mellem 20 til 30 procent varmere på overfladen af KLIMAGARDINER® i forhold til vinduets overflade. Hvis der monteres THERMO PLISSÉ fra Stila er det dokumenteret, at varmegennemstrømningen, gennem vinduet reduceres med 50 %.

Hvis gardinerne er monteret med motor, kan de samtidigt tidsstyres, både med og uden føler. Hvis temperaturen udenfor er minus 2 grader, er solens stråler jo stadig væsentlig varmere. Lad føleren køre gardinet op og luk strålevarmen ind og giv dermed et stort bidrag til din energireduktion. Tænk hvis alle vinduer i huset fik dyne på om natten? Eller om dagen, når alle beboer alligevel ikke var hjemme? Eller skolen, når eleverne er gået hjem? Her er det vist kun fantasien som sætter grænser.

Tag kontakt til os i dag, ring til os på +45 24 24 85 86 eller send os en e-mail: info@textil-indretning.dk

lamelgardin - Klimagardiner københavn

 

[/grid_6]