Gardiner i København

Der findes rigtig mange meninger om hvad et flot gardin er; nogen er til lette og luftige stoffer – andre til store blomster eller striber – og andre igen til ensfarvede pastel eller pang. Textil &

Indretning ser det som en udfordring, at der er så mange meninger om hvad et flot gardin er. Vi har derfor valgt en meget bred kollektion af gardinstoffer, så de mange ønsker og meninger som oftest vil kunne opfyldes.

 

Se vores gardiner i København!

Vi har et showroom hvor du kan blive inspireret!

Vi har mange udstillinger med alle typer solafskærmning og gardiner i København. Vi har et stort udvalg af persienner i høj kvalitet. Vi har også mange forskellige slags rullegardiner i flere farver og mønstre.

Mange er efterhånden også blevet meget opmærksomme på de eksklusive lamelgardiner, som du selvfølgelig også har mulighed for at se i vores showroom. Det mest populære valg er dog plisségardinerne, som både kan leveres med fjernbetjening og motorstyring. Har du brug for en markise til afskærmning, har du også mulighed for at se vores udvalg i vores showroom.

Ring efter gardinbussen og hør hvilke muligheder du har. Med mere end 20 års erfaring inden for gardiner og solafskærmning vil det også være muligt, at få en god snak om, hvad der passer i dit hjem.

 

Dine gardinidéer kan blive til virkelighed!

Står du og ønsker nye gardiner i København eller på Sjælland? Så kan vi få dine gardinidéer til virkelighed. Du kan få inspiration ved at se nogle af vores billeder, eller komme forbi vores showroom i Hvidovre.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

gardinbus