Hvem er vi

Textil & Indretning har siden 2006 været gardin- og solafskærmningsleverandør til alle – både til private og offentlige kunder – og til hele erhvervsmarkedet.

Vi er et professionelt firma, der lægger vægt på grundighed i både salg, fabrikation og opsætning. Vores gardinbus kommer meget gerne hjem til dig og giver dig inspiration, rådgivning og fremviser den del af kollektionen, som passer til ønsker. Som afslutning på besøget har du mulighed for at få et tilbud – ganske gratis og uforpligtende.

Vi har et showroom på Gammel Køge Landevej 270, som på hverdage har åbent mellem kl. 10:00 -17:30 og lørdage kl. 9:00-14:00. Gardin konsulenten er at træffe hver tirsdag og torsdag fra klokken 13.00 til 17.00

Her kan du komme ind og se hele vores kollektion af stof og et bredt udvalg af solafskærmning – persienner, lamelgardiner, panelgardiner, rullegardiner, liftgardiner, plissegardiner og markiser samt de mange forskellige funktionsmuligheder, så du bedre kan tage stilling til, hvad der passer til netop dig.

Textil & Indretnings ejer Johan Mærsk har gennem 29 år arbejdet med gardiner og solafskærmning. Han er uddannet inden for møbler og tekstil i 1981 og har arbejdet indenfor disse områder lige siden. De mange års arbejde med tekstil, solafskærmning og møbler giver dig en sikkerhed for en professionel og inspirerende vejledning.