Persienner i København

Persienner er igen blevet moderne, og da de samtidig er særdeles velegnet til at holde det skarpe lys ude, men alligevel få lys ind ved blot at dreje de vandrette lameller, er de populære både hos vores private kunder, men også blandt virksomhedskunderne.

Kontroller dit lysindfald i rummet med persienner

Det sidste nye inden for persienner er LiteRise modellen. En unik trinløs betjening, hvor man løfter, sænker og vinkler persiennen ved at skubbe eller trække i underlisten. Persiennerne kan også tilbydes med Top Down/Bottom up betjening, som betyder, at man kan sænke den fra toppen. Vi tilbyder motor og fjernbetjening til alle de persienner vi forhandler.

Vi forhandler en række forskellige modeller fra de førende producenter. De mest solgte er vores aluminiumspersienner fra Luxaflex. Aluminiumspersiennerne findes i 16, 25, 35, 50 og 70 mm lameller.

Besøg vores showroom!
Vores showroom i Hvidovre er åben for besøg på hverdage kl. 10:00 – 17:30 og lørdage kl. 9:00 – 14:00, hvor vi står klar til at rådgive jer om alle typer persienner. I showroomet er de mange muligheder udstillet.

Kontakt os
Har du spørgsmål vedrørende vores persienner eller andre løsninger, kan du ringe til os på
24 24 85 86. Har du mere lyst til at skrive til os, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi starter gerne gardinbussen, som kører rundt i hele København. Den kan komme forbi dig med en ekspert, som kan hjælpe dig med at finde de helt rette persienner til dit behov. Vi sender efterfølgende et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

Persienner i København og Hvidovre kan benyttes i mange hjem

Vi anbefaler persienner til mange erhvervskunder i københavn og hvidovre

For at få mere inspiration, kan du klikke på billederne ovenfor.