Persienner i København

Persienner er igen blevet moderne, og da de samtidig er særdeles velegnet til at holde det skarpe lys ude, men alligevel få lys ind ved blot at dreje de vandrette lameller, er de populære både hos vores private kunder, men også blandt virksomhedskunderne. Med persienner er nemt at styre lysindfald i den klassiske Københavnerlejlighed, og hos Textil Indretning har vi utallige gode løsninger til dig, der ønsker nye persienner.

Kontroller dit lysindfald med persienner

Det sidste nye inden for persienner er LiteRise modellen. En unik trinløs betjening, hvor man løfter, sænker og vinkler persiennen ved at skubbe eller trække i underlisten. Persiennerne kan også tilbydes med Top Down/Bottom up betjening, som betyder, at man kan sænke den fra toppen. Vi tilbyder motor og fjernbetjening til alle de persienner vi forhandler.

Fra vores butik i Hvidovre, København forhandler vi en række forskellige modeller fra de førende producenter. De mest solgte er vores aluminiumspersienner fra Luxaflex. Aluminiumspersiennerne findes i 16, 25, 35, 50 og 70 mm lameller.

Besøg Københavns bedste showroom i Hvidovre!

Vores showroom i Hvidovre er åben for besøg på hverdage kl. 10:00 – 17:30 og lørdage kl. 9:00 – 14:00. Gardin konsulenten står klar til at rådgive jer, om alle typer persienner hver tirsdag og torsdag fra klokken 13.00 til klokken 17.00, eller efter aftale.

Kontakt os

Har du spørgsmål vedrørende vores persienner eller andre løsninger, kan du ringe til os på 24 24 85 86. Har du mere lyst til at skrive til os, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi starter gerne gardinbussen, som kører rundt i hele København. Den kan komme forbi dig med en ekspert, som kan hjælpe dig med at finde de helt rette persienner til dit behov. Vi sender efterfølgende et gratis og uforpligtende tilbud til dig.